Extra sladká sójová omáčka Kikkomn je vhodná k dochucení jakýchkoli
pokrmů s rýží, k přípravě marinád na maso před pečením či grilováním i
do salátových dressingů.
Po otevření uchovejte v chladničce.
Každý kousek sushi namočený do sojové omáčky Kikkoman vytvoří ve
vašich ústech fenomenální chuť. Sushi a sojová omáčka k sobě patří jako
oceán a ryby. Stejně tak záleží především na její vysoké kvalitě,
protože jedině tak Vám bude zprostředkována naprosto dokonalá chuť.
Sojová omáčka Kikkoman je jednou z těch nejkvalitnějších. Čistě přírodní
fermentace rozdrcených sójových bobů, pražené pšenice probíhá pomalu a
trvá několik měsíců, což je po mnohých stránkách zárukou té nejvyšší
jakosti.
Má světlehnědou barvu a přijemnou silně aromatickou vůni.
Použití
- Jako omáčka k sushi
- Dochucovadlo do polévek, omáček, na testoviny, rýži
- Na marinování masa a k přípravě minutek
Skladování
- Objem: 975ml
- Složení: voda, sójové boby, pšenice, sůl, alkohol
Skladujte v suchu a temnu.
Vyrobeno: Japonsko