0 ks, 0
VÁNOČNÍ NABÍDKA NĚMECKÉ PRODUKTYDROGERIEKOSMETIKAPOTRAVINYSLADKOSTINÁPOJEPÉČE O DÍTĚ
AIR WICK ŠIROKÁ NABÍDKA


Objevte kolekce AIR WICK za bezkonkurenční ceny na trhu
NĚMECKÉ PRACÍ PROSTŘEDKY
NOVINKA

Nové koncentrované prací gely WASCHKONIG

MIKULÁŠSKÁ NADÍLKA KINDER


KINDER nabídka čokolád
EXKLUZIVNÍ ČOKLÁDA LINDT

Darujte LINDT darujte RADOST
ELMEX KARTONOVÝ PRODEJ
ELMEX JEDNIČKA NA ZUBY


Dr. Oetker Krémová náplň čokoládová s čokoládovými vločkami 80g

Dr. Oetker Krémová náplň čokoládová s čokoládovými vločkami 80g
Značka:Dr. Oetker
Záruční doba:24 měsíců
Běžná cena:49 Kč
Cena s DPH:45 Kč
Ušetříte:4 Kč (8%)
DPH:12%
Dostupnost:Skladem 15 a více ks
počet kusů:

Příprava krémových náplní Dr.Oetker je velmi jednoduchá, rychlá a zaručí Vám perfektní konzistenci a chuť. Váš dort se stane ještě lahodnějším. Krémové náplně Dr.Oetker jsou pevné při krájení. Jedno balení vystačí na dort upečený v dortové formě o průměru 26 cm. Čokoládová náplň má díky vysokému obsahu kakaa příjemnou čokoládovou chuť a obsahuje i čokoládové kousky!

Balení obsahuje: 80 g směsi pro přípravu náplně

K tomu přídáte: 200 ml studeného mléka, 2-3 lžíce moučkového cukru (asi 30 g), popř. 125 g změklého másla

Příprava: Do vyšší nádoby nalijeme 200 ml studeného mléka, a přidáme 2-3 lžíce moučkového cukru. Do oslazeného mléka vsypeme směs pro přípravu náplně. Vše šleháme při nejvyšších otáčkách 4 minuty do hustého krému. Pokud chceme tradiční máslovou náplň, přidáme ještě 125 g změklého másla a ještě 1/2 minuty šleháme.

Složení: zpěňovač (glukózový sirup, palmojádrový olej, palmojádrový olej plně ztužený, emulgátory (mono- a diglyceridy mastných kyselin, estery mono- a diglyceridů mastných kyselin s kyselinou octovou), mléčná bílkovina, stabilizátor (monohydrofosforečnan draselný)), kakaový prášek se sníženým obsahem tuku, cukr, čokoládové vločky 6% (cukr, kakaová hmota, kakaový prášek se sníženým obsahem tuku, kakaové máslo, emulgátor (lecitiny)), modifikovaný bramborový škrob, jedlá želatina, aroma, jedlá sůl. Může obsahovat stopy laktózy, vajec, skořápkových plodů a lepku.