Polevy Dr. Oetker jsou nejvyšší kvality a jsou krásně lesklé.
Čokoládové polevy se hodí na dorty, zákusky, perník, bábovku, drobné
cukroví, ovocné poháry, dezerty, máčení ovoce apod.
Použití: Vodu přivedeme k varu, ponoříme do ní
sáček asi na 6 minut a necháme polevu rozpustit (případné kousky
rozemneme mezi prosty po vyjmutí z vody). Po rozehřátí odstřihneme růžek
sáčku. Tekutou polevou poléváme moučník. Polevu můžeme také na plochu
rozetřít nožem. Poleva vystačí na pokrytí dortu o průměru 26 cm. Hotový
moučník necháme ztuhnout při pokojové teplotě. Nespotřebovanou polevu po
vychladnutí uskladníme v chladničce a spotřebujeme do jednoho týdne.
Složení: cukr, rostlinné oleje (palmový certifikovaný RSPO), z máslovníku) v různém poměru, sušené odtučněné mléko, kakaové máslo, emulgátor lecitiny, aroma